• BIST 9602.16
  • Altın 3440.779
  • Dolar 36.4087
  • Euro 38.1115
  • İstanbul 2 °C
  • Ankara -3 °C

Onur Air, Çanakkale seferlerine başlıyor

Onur Air, Çanakkale seferlerine başlıyor
Onur Air, 31 Ekim tarihi itibariyle başlayacağı Çanakkale uçuşları ile İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Çanakkale’ye direkt uçan tek havayolu olacak.

Onur Air, 31 Ekim tarihi itibariyle başlayacağı Çanakkale uçuşları ile İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Çanakkale’ye direkt uçan tek havayolu olacak.

Uçak biletlerinin her şey dahil 84 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Çanakkale seferleri, haftanın 7 günü yapılacak. Çanakkale Havalimanı’ndan sabah 07:10’da, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan ise 23:20’de gerçekleşecek.

Yolcular İstanbul-Çanakkale arasında direkt uçabilmenin yanı sıra, yurt içinde Adana, Antalya, Diyarbakır, İzmir, Gaziantep, Şanlıurfa ve Trabzon olmak üzere 7 şehre, yurtdışında ise Berlin, Düsseldorf ve Odessa olmak üzere 3 şehre uygun fiyatlarla bağlantılı uçabilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim