• BIST 9715.58
  • Altın 3688.271
  • Dolar 37.9685
  • Euro 40.9628
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Gümrüklerde kaçakçılığın önlenmesine yönelik denetimler artırılacak

Gümrüklerde kaçakçılığın önlenmesine yönelik denetimler artırılacak
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, sınır kapılarında yasa dışı ticaretin önlenmesi için gerekli tedbirlerin alındığını belirterek “Akaryakıt ve sigara başta olmak üzere kaçakçılığın önlenmesine yönelik saha denetimlerimiz artırılacak” dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, gümrük kapılarında yasa dışı faaliyetlere yönelik olağanüstü tedbirlerin  alındığına dikkati çekerek kaçakçılığın her türlüsüyle mücadele ettiklerini söyledi.

Bu kapsamda bakanlık tarafından gerçekleştirilen, akaryakıt ve sigara  başta olmak üzere her türlü kaçakçılığın önlenmesine yönelik saha denetimlerinin  artırılacağını ifade eden Tüfenkci, narkotik, çay-tütün ve silah-mühimmat  dedektör köpek ve idareci kapasitelerinin genişletileceğini kaydetti. Tüfenkci, liman sahasına, serbest bölgelere ve iç gümrük  idarelerine giriş çıkış işlemlerinin tamamen elektronik ortamda takip edilmesinin sağlanacağını belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim