• BIST 9659.48
  • Altın 3766.878
  • Dolar 37.8973
  • Euro 41.0583
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

Doğalgazdan sonra elektriğe de zam geldi

Doğalgazdan sonra elektriğe de zam geldi
Doğalgazın ardından bir zam da elektriğe geldi. Bugünden geçerli olmak üzere elektriğe konutlarda yüzde 8, sanayi ve ticarethanelerde yüzde 18 zam yapıldı.

Haftanın ilk gününe doğalgaz zammı haberi ile başlayan vatandaş bir şok da elektrik zammı ile yaşadı. Bloomberg HT’in haberine göre; elektrik fiyatlarına da bugünden geçerli olmak üzere zam geldi. Tarifede konutlarda yüzde 8; ticarethane ve sanayi tesislerinde yüzde 18 oranında fiyat artışı gerçekleşti.

İKİNCİ ZAM

Eylül ayında elektrik fiyatları sanayide yüzde 14, konutlarda ise yüzde 9 artırılmıştı. Bu gelen ikinci zam oldu. Normal şartlarda elektrik fiyatlarında üç ayda bir tarife yenileniyordu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim